Om oss:

Parkering

Bruk parkeringplan 3 bak bygget!! Bruk EasyPark-app eller kjøp parkeringsbillett og kjør opp bakken.

Senter for Livskvalitet er et ressurssenter for Helse, Trivsel og Velvære i Kragerø som arbeider for å forbedre livskvaliteten for kunder primært fra Telemark og Aust-Agder.

Vi gir våre kunder omsorgsfull helsehjelp og helsefremmende bistand fra høyt kvalifisert fagpersonell fra naturmedisinsk og offentlig godkjent helsepersonell.

I tillegg til den enkelte yrkesutøvers bistand, tilbyr Senter for Livskvalitet et unikt tverrfaglig samarbeid fra mange og ulike yrkesgrupper for å imøtekomme våre kunders behov.

Senterets aktører er selvstendig næringsdrivende.

Vi tilbyr profesjonell bistand med et bredt tilbud av behandlingsformer som: Akupunktør, fotterapeut, fysioterapeut, homeopat, kiropraktor, kostholdsveileder, naturterapeut, massør, samtaleterapeut og sykepleier. Vi tilstreber kort ventetid.

Vi er samlokalisert og samarbeider med Legene i løkkebakken, Vestmar Bedriftshelsetjeneste og Family Fitness treningssenter.

Vi tilbyr våre tjenester og produkter, til den enkelte bruker, grupper, organisasjoner og bedrifter – også som kurs, seminarer, rådgivning og veiledning.